PRESENT-TO-GO


Behöver du en present?

– Välj och vraka mellan stora & små presenter till barnkalaset, dopet, kollegan som ska sluta, babyshowern, bröllopet eller födelsedagen.

Vad sägs om ett ”kökskit” med snygga kökshanddukar, grytlappar & grillvantar i snygg färgställning med matchande brickor, skärbrädor, skålar och porslin i tidlös design? Fiffiga krokar till viktiga saker. Eller härliga frottéhanddukar, tvålfat, tvålar som sätter guldkant på badrummet? Både till barnrum och vardagsrum hittar du lekfulla, lärorika och snygga posters och återbrukskonst. Till den som älskar Uppsala eller som ett minne härifrån har vi presenter med anknytning till vår vackra stad och Sverige på ett eller annat sätt.

Vi har även en avdelning med ”Skatter från Förr”, ett unikt secondhandsortiment som älskats färdigt i ett hem och nu kan sprida nytt liv och glädje i ditt? Här hittar du både märkesprylar& annat utan en speciell formgivare eller designer. Vi har valt ut det vi tycker är fint och du slipper åka land och rike runt och leta. Detta sortiment byts ständigt ut vilket gör det extra spännande.

UPCYKLED Uppsala kallar vi vårt sortiment med unika småmöbler, hyllor och annat smått och gott till ditt hem. Mycket är handbyggt i Uppsala av återvunnet trä medan annat är befintliga möbler som fått nytt liv genom till exempel nya färger, tyger med mycket mera. Du kan beställa skräddarsydda småmöber till ditt hem, kom med förslag och önskemål så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans, inget är omöjligt är vårt motto!

– Du får alltid din present fint inslagen hos oss!

– Skriv, ring eller besök oss om du vill ha en önskelista inför till exempel bröllopet bakom disken.

– Ring eller maila om du har ont om tid, så kan vi slå in i förväg och du kan hämta upp presenten i farten. Vi kan även ordna leverans inom Uppsala och skicka inom Sverige. 

Nu i pandemi-tider så kan vi mötas utanför butiken och ordna hela köpet utomhus. Kanske handla genom bilrutan på 15-minuters-parkeringen på baksidan av stationen? Du kan även boka egentid i butiken utanför öppettiderna. Hör av dig med önskemål, så fixar vi, 018-604110!

Företags-present?

Vi finns här för er om ni behöver avtackningspresenter, födelsedagspresenter, julklappar mm. För den som önskar ordnar vi gärna en kostnadsfri genomgång då vi visar er runt och presenterar vårt stora utbud. (Detta kan bokas in både innan, under eller efter ordinarie öppettider.)

I lugn och ro hjälper vi er hitta bra presenter i önskad prisklass. (Ni vet väl om att t ex en julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms, och en jubileumsgåva får kosta 1350 kr inkl moms!)

Betalning och leverans för företag;

-Vi tar emot rekvisitioner

-Vi erbjuder betalning mot faktura

-Ni får alltid snyggt inslagna paket om så önskas

-Vi erbjuder Personlig leverans inom Uppsala vid köp över 750 kr

-Mängdrabatt kan erbjudas vid större köp och enligt överenskommelse

Kontakta oss gärna för att boka en tid, eller kom förbi butiken!

Telefon butik: 018-604110

Mail: designbutik@sticksparet.se, evelin.benson@sticksparet.se

Adress: Roslagsgatan 1, vägg i vägg med Katalin, mellan Resecentrum & UKK.

Kontouppgifter:

Bankgiro: 5210-8750

Org.nr: 559114-4943

Momsreg.nr: SE559114-494300

 

Varmt välkomna till

Uppsalas bästa presentbutik”!


Berätta gärna om oss!